Moderné krbové piecky

Keď Vám priestor v dome či byte neumožňuje stavbu krbu a napriek tomu chcete mať doplnkový zdroj kúrenia, alebo mať oheň len tak pre potešenie, vhodnou alternatívou je krbová piecka.

Výhodou je jednoduchá a rýchla inštalácia, s minimálnymi stavebnými zásahmi. Piecka nie je tak náročná na priestor a nespornou výhodou je aj nižšia nadobúdacia cena.

Pri výbere piecky netreba dbať len na dizajn a cenu,  je nutné, aby piecka bola navrhnutá do konkrétneho priestoru konkrétnym požiadavkám zákazníka a na konkrétny komín. Vyhnete sa tak nepríjemnostiam pri prevádzkovaní ako napríklad prekúrená miestnosť alebo zadymovanie pri prikladaní.

Na trhu je široká ponuka krbových piecok. Piecka by mala spĺňať požiadavky zákazníka na teplo a takisto by mala byť navrhnutá na konkrétny komín. Odborná firma navrhne piecku podľa požiadaviek zákazníka pri zohľadnení  nárokov na komín a zabezpečí tak bezproblémové používanie.

Pri novostavbách je najlepšia alternatíva, keď sa komín navrhne a postaví na mieru pre konkrétnu piecku.  Staré komíny sa dajú vyfrézovaťvyvložkovať.

Napojenie piecky by mal robiť odborník, zabezpečíte tak bezpečnú a spoľahlivú prevádzku spotrebiča.

U nás nájdete všetko pod jednou strechou. Ponúkame Vám komplexné služby. Piecku navrhneme zladíme s vašimi požiadavkami. Piecku Vám doveziemenapojíme na Váš komín. V prípade, že komín nemáte, komín Vám dodámepostavíme.

Získate tak doladený systém, ktorý Vás nesklame.